Skip to content
Menu

Welkom op m’n website.  Ik ben Wendy Codrington, Klinisch Psycholoog en Psychotherapeut. In mijn psychologiepraktijk geef ik psychologische behandeling en psychotherapie. Ik werk als vrijgevestigde psycholoog, in deze folder kan je lezen wat dit inhoud.

Psychische klachten en problemen zijn onderverdeeld in de mate van zwaarte en ernst. Voor lichte klachten kan je terecht bij de huisarts en de praktijkondersteuner. Bij licht tot matige klachten is behandeling binnen de Basis GGZ passend en bij matig tot ernstige problematiek kan je terecht in de Specialistische GGZ. In mijn praktijk bied ik behandeling en diagnostiek zowel binnen de Basis als de Specialistische GGZ. Mijn specialisatie is vooral op het gebied van trauma, persoonlijkheid en stemmingsproblematiek. Ik werk met zowel jeugd en (jong)volwassenen. Voor  behandeling en diagnostiek Jeugd ben ik nog in proces met het afsluiten van contracten voor financiering van de zorg. Voor volwassenen kan je bij Vergoeding en Tarieven zien met welke zorgverzekeraars ik een contract heb afgesloten voor vergoeding van de behandeling

Psycholoog

De stap nemen om hulp te vragen als je psychische klachten kan best een grote stap zijn. De stap om ook naar de psycholoog te gaan is niet altijd even makkelijk. Tegelijkertijd is werken aan je gezondheid, het belang van gezond leven en daarmee ook onze mentale en psychische gezondheid steeds meer een focus vanaandacht als het gaat om gezond zijn. Op deze site kan je lezen of ik iets voor je kan betekenen.

Bij psychische klachten kan ik in een psychotherapeutische behandeling onderzoeken, meedenken en behandelen zodat je minder last kan ervaren van bepaalde klachten. Ik ben opgeleid in verschillende therapie vormen en werk integratief wat wil zeggen ik bepaalde methodieken gebruik of combineer die het meest zinvol zijn bij de klachten. Behandeling vindt in een combinatie van online en face to face plaats.